Toekomstige trotse ouders

Wij waren nog maar twee jaar getrouwd, maar kwamen er vrij wel snel achter dat zwanger worden op een gewone manier er voor ons helaas niet in zat. Er is ons destijds ook meteen verteld dat zwanger worden voor ons alleen via ivf kon plaats vinden.

Na een paar dagen bekomen van de schrik en ongeloof, twijfelde wij geen moment en maakte ik meteen een afspraak in het ziekenhuis hier in Nederland, vanaf het moment dat wij daar in de wachtkamer aan het wachten waren voelde wij ons absoluut niet op ons gemak, wij voelde ons letterlijk een nummertje.. tijdens het gesprek met de gynaecoloog gaf ze meteen aan dat wij op een wachtlijst zouden komen omdat ik nog jong ben, en mijn man moest eerst gaan stoppen met roken in die tussentijd moesten wij het gewoon door proberen.. mijn man en ik keken elkaar aan en wisten niet wat we hoorden.. mijn man stond op bedankte de gynaecoloog voor haar tijd en wij zijn opgestapt.

In de auto hadden we besloten dat we samen opzoek zouden gaan naar een ander ziekenhuis, samen hebben we op google gezocht op ivf buitenland, en we kwamen meteen op de site van Human First terecht, samen hebben we de reviews van andere patiënten op de site gelezen, de reviews spraken ons erg aan, toen hebben we de overige informatie op de site gelezen, wij waren meteen positief en besloten de volgende dag contact op te nemen met Evren van Human First, Evren heeft telefonisch zoveel informatie aan mij kunnen verstrekken dat ik daarna absoluut geen moment twijfelde en deze reis naar Istanbul wou maken.

Ik had mijn man meteen na het positieve telefoongesprek met Evren, opgebeld en mijn verhaal gedaan, mijn man gaf ook aan dit gaan we doen! Binnen drie weken na het telefoongesprek met Evren zaten wij in Istanbul.

Wat zijn wij daar in het ziekenhuis onwijs goed ontvangen, je bent daar zeer welkom, je bent daar één van hen, en het is oké om daar te zijn, dat gevoel geven alle doktoren je daar, wij voelde ons daar zo thuis en welkom dat wij met een enorme glimlach terug kijken op ons hele traject in Istanbul via Human First.

Na de punctie en de terugplaatsing, hadden wij na 13 dagen een positieve zwangerschapstest in handen, wij waren dolgelukkig de manier hoe we daar behandeld werden was voor ons al voldoende om eventueel mocht het niet gelukt zijn terug te gaan, maar dan kom je er na 13 dagen achter dat de behandeling meteen was geslaagd, dubbel tevreden over Memorial en Human First.

Één ding is voor ons zeker, voor ons nooit meer een traject in Nederland, maar alleen nog maar via Human First. Wij verwachten ons dochtertje in december 2021, en wij zijn dolgelukkig.

Of wij nog een keer via Human First naar Turkije gaan? Absoluut!

Lieve Evren, bedankt voor alles dankzij jou en de geweldige team in Istanbul komt ons aller mooiste droom uit.

Liefs,


Toekomstige trotse ouders

Bevallen van een dochter in december 2021