Over Human First

Welkom op de website van Human First. Uw bezoek aan onze website zal geen toeval zijn, maar waarschijnlijk een gerichte zoekactie naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van vruchtbaarheidsbehandelingen. En dan zit u goed bij Human First.

Onze kennis en expertise ligt in het begeleiden en ondersteunen van stellen die letterlijk en figuurlijk nieuwe grenzen opzoeken om hun kinderwens te realiseren. Wij maken de stap naar IVF in Turkije kleiner, door u door het hele traject heen te leiden; zo helpen we met de aanvraag voor vergoeding door uw zorgverzekeraar en plannen we in overeenstemming met uw eigen wensen en behoeften de reis.   

Human First biedt ook verschillende reispakketten aan, waarbij de nadruk vooral ligt op uw comfort, zodat de reis naar Istanbul niet alleen een medische kant heeft, maar ook staat voor rust, ontspanning, en aandacht voor elkaar zonder afleiding van werk en dagelijkse beslommeringen.

 

 

 

Voor stellen die al eerder elders een IVF-traject hebben doorlopen, is het ook mogelijk om al in Nederland te starten met de hormoonstimulatie. Als u bekend bent met het zetten van de dagelijkse hormoonprikken, dan start u volgens uw persoonlijke schema al in Nederland met de hormonen en dient er op dag 1 en dag 5 van de stimulatie een echo te worden uitgevoerd.

Op basis van de echoresultaten kan het behandelplan indien nodig worden bijgesteld. Op dag 7 van de stimulatiefase vliegt u naar Turkije. U hoeft dan maar 10 dagen in Turkije te verblijven. 

 Onze naam

Human First werkt sinds 2005 samen met dr Cem Demirel en zijn medisch team. Mede doordat wij een kleine organisatie zijn, zijn onze sterkste punten de aandacht voor en de relatie met onze patiënten. Graag nodigen wij u uit om op onze website nader kennis te maken met Human First en onze diensten. Wij denken dat vooral de ervaringsverhalen van onze patiënten veelzeggend zijn en een duidelijk beeld schetsen van het verloop van een vruchtbaarheidsbehandeling in Turkije en onze rol daarin. Human First heeft ook een facebookpagina waar u een meer persoonlijke kant van Human First kunt verkennen.