Een reis van 10 jaar

Reis van afgelopen 10 jaar... Dit is het verhaal van Mayson die geboren is in 2022.

In 2021 hebben we de stap genomen om na een behandeling van ruim 10 jaar in Nederland gedaan te hebben nu elders te gaan proberen. Via via hoorden dat er in Turkije meer mogelijkheden zijn en betere behandelingen en ben toen gaan Googlen en kwam terecht bij humanfirstivf.  Contact was laagdremplig en geen wachttijd. Enige wat ik moest doen is informatie verstrekken en alles werd geregeld door Evren.
 
Ik heb jaren buikklachten gehad en de artsen in Nederland hadden geen idee en kreeg ik het idee dat ik een nummertje was. De artsen hadden op een gegeven moment geen hoop meer waardoor wij het ook bijna opgegeven hadden. In 2021 gearriveerd in Istanbul,  verbleven in het Marriot hotel waar iedereen ook heel vriendelijk was. Gastvrouw was super aardig en hield me per app op de hoogte.
Volgende dag dokter Cem ontmoet en heeft hij me een behandeling voorgesteld die ik eerst beter moest ondergaan en daarna de ivf behandeling.  Dokter Cem was heel positief,  in tegenstelling dan in Nederland.  Zo kregen wij weer hoop en 8 maanden later na een geslaagde icsi behandeling in verwachting geraakt van Mayson, wat onwerkelijk was tot ik ons wondertje in me armen had. Zwangerschap was goed gegaan, tussendoor met Evren (human first) ook contact gehad voor als ik vragen had. Mochten we voor een 2de kinderwens gaan dan gaan we zeker weer terug naar Istanbul naar onze Dokter Cem.
 
S & M