Y & Y (cryotransfer dec 2022)

Wij willen ook graag onze ervaring delen. Wij hebben na meer dan 3 jaar strijden ook eindelijk positief nieuws. We hebben eerst ICSI gedaan in Nederland maar dat was helaas geen succes. In Nederland word er mijne inziens helaas niet meegedacht met de mens en ze lopen qua technieken gewoon enorm achter en dat is erg jammer. Gelukkig kwam ik Human First tegen en toen dacht ik: Ja, dat gaan we doen!
Ik ben erg tevreden over de begeleiding vanuit Nederland. In Nederland heb ik contact gehad met Evren en die is heel goed bereikbaar en enorm vriendelijk. Daarnaast heb ik ook gekozen voor gastvrouw begeleiding in Istanbul zelf. Ik ben begeleid door Hatice en daar klikte het meteen goed mee en we hebben nog steeds soms contact met elkaar! Daarnaast is er in het traject ruimte voor meedenken en suggesties. Het persoonlijke contact met de arts, Dr. Cem, midden in het traject was ook echt prettig. We werden echt gezien als individu en niet de zoveelste klant en dat is echt heel fijn! Het is heel duidelijk dat Dr. Cem veel kennis en ervaring heeft. Bovendien heb ik bij het traject in Istanbul een ontspannen sfeer ervaren. Ik denk dat het de combinatie is van het feit dat je op reis bent en de vriendelijkheid van alle betrokkenen. De 2e terugplaatsing in Istanbul werd ik zwanger en nu ben ik bijna halverwege mijn zwanger en het gaat goed met ons. 
 
We zijn iedereen die heeft bijgedragen aan onze kinderwens enorm dankbaar! En we raden een ieder met een kinderwens dit pad ook aan. 
 
Heel veel liefs,
 
Een blije aanstaande moeder!