Weekendje Istanbul voor cryo-transfer nov 2020

Eind 2014 begon onze kinderwens, na intensief proberen , gingen wij opzoek naar het onderliggende probleem. Dat probleem lag helaas aan ons beide. Toen werden wij doorgestuurd naar een IVF kliniek hier in Nederland. Vanwege mijn jonge leeftijd (toen 25) kreeg ik direct de laagste dosering medicijnen. Het was hier Zijn je medicijnen en we zien jullie wel weer als ze op zijn. Dat vonden wij al uiterst vreemd , maar wisten niet beter. Uiteraard kan je wel raden, dat de dosering veeeeel te laag was. En we hadden 1 redelijk goed eitje. 1!! Ook nog icsi geprobeerd, maar dat was ook geen succes. Toen ging ik mij inlezen op internet en toen kwam ik op de website van Human First terecht. Eerst hadden we iets van.. hmm in Turkije , maar na een telefoontje met Evren verdwenen al onze zorgen en onze vragen. Dit gaan we doen!!

Samen met Evren een behandelplan gemaakt en een datum gekozen. En zo werd alles in werking gesteld. Wij konden kiezen dat we alles uit handen gaven, en een heel pakket afnamen (Hotel+vlucht+transfer) maar voor iemand die graag alles in handen wilt houden , hebben wij gekozen om alles zelf te regelen. In 2016 zijn wij vertrokken naar Istanbul. Wij hadden wel gekozen voor een gastvrouw. (Wat overigens geen overbodige luxe is, want dat is echt heel fijn). Wij hadden 2,5 weken geboekt. En moesten om de dag naar het ziekenhuis om te kijken of de medicijnen goed aansloegen of dat ze het moesten bijstellen. Dat vonden wij erg fijn. Dr.Cem is echt een vriendelijke man die echt de tijd voor je neemt. Ik kan je echt verzekeren dat er geen moment zal zijn dat je je een nummer voelt zoals in Nederland. Als je eenmaal zover bent en ze de eitjes gaan oogsten, krijg je een roesje en voel je helemaal niets van de behandeling (geweldig!)

Na de behandeling voel je wel dat er wat gebeurd is en voelt het een beetje als een menstruatie, maar niet pijnlijk. Bij ons waren er 12 eitjes geoogst. Na 3 dagen vielen er 6 eitjes af. Dr. Cem raadde ons aan, om 2 dagen langer te blijven, zodat de eitjes een paar dagen langer op kweek konden staan, en de beste overbleven. Dat hebben wij dan ook gedaan en bleven er 4 embryo’s over. Wij hebben er toen voor gekozen om er 2 terug te plaatsen. En de andere 2 in te laten vriezen.

Eenmaal weer terug in Nederland en na 1 zenuwslopende week, mochten wij testen. Jaaa zwanger!! ❤️ Na de eerste vroege echo, zagen wij 1 kloppend hartje en een uur na de echo verloren wij ons 2e kindje (die al geen kloppend hartje meer had helaas). Op 05-02-2017 verwelkomde wij ons zoontje Jace ?

In 2020 besloten wij voor de 2e keer via Human First naar Turkije af te reizen voor onze 2 ingevroren embryo’s. Dit keer gingen wij maar een weekendje. Tijdens het ontdooien hoorde wij van Dr.Cem dat 1 embryo het hoogstwaarschijnlijk niet zou overleven, en hebben wij besloten om 1 embryo terug te plaatsen. In 1 dag waren wij al klaar!.

Nu in blijde verwachting van onze Dochter die in Augustus ter wereld zal komen Wij danken met het diepst uit ons hart , Dr.Cem ,Evren, onze gastvrouwen Dayon en Nida en alle medewerkers van het ziekenhuis! ❤️