Ervaringsverhaal met PGS (januari 2019)

Dankzij dokter Cem en zijn team, zijn wij zwanger geworden. Wij kwamen er al vrij snel achter dat we niet op natuurlijke manier zwanger kunnen worden. Er was één optie om zwanger te worden: IVF. In de zomer van 2018 zijn we begonnen met onze IVF behandeling in Nederland. Na twee zeer teleurstellende behandelingen gingen we op zoek naar andere mogelijkheden.
 
Wij wilden onze derde behandeling niet in Nederland verspillen.  We hebben voor Turkije en dokter Cem gekozen, omdat wij al eerder diverse positieve verhalen over hen hebben gehoord. Ergens hadden we een sterk gevoel dat wij in dokter Cem en zijn team konden vertrouwen. Dokter Cem is een kundige arts en Human First is altijd bereikbaar via whatsapp en je mag al jouw vragen stellen. Dokter Cem antwoordde onze vragen niet alleen aandachtig, ook zeer kundig. Wij voelden ons serieus genomen en er werd ook naar onze wensen geluisterd. In het Memorial ziekenhuis hebben wij  ICSI behandeling met spermachips, assisted hatching en PGS gehad. Uiteindelijk zijn er twee PGS goed gekeurde top blasto's (5AA en 3 AA) overgebleven. Dokter Cem wou ze ook allebei terugplaatsen. Na 7 dagen mochten we al testen. Op de Clearblue staat:  zwanger 2-3 weken!

Nu 2 maanden later,  zijn we in volle verwachting van onze eerste kindje.  Na 2 behandelingen in Nederland zonder resultaat, nu met 1 behandeling in Istanboel gelijk zwanger.  Nu inmiddels 2 echo’s verder en 8 weken zwanger.

Wij willen jullie ontzettend bedanken. En we kunnen iedereen aanbevelen om hun ivf behandeling bij Dokter Cem te doen , dit was zonder hen nooit gelukt.

Dank jullie wel allemaal!

Liefs
(Pre)Ouders van een zeer gewild kind