Bel of mail Human First gewoon (December 2015)

Wij zijn een aantal jaar samen en hebben een lange tijd een kinderwens. Helaas na enkele jaren via de natuurlijke manier lukte het niet. In Nederland stoorden we ons na een tijd aan de nonchalante houding van de gynaecoloog. We waren een nummer! Niet meer, en niet minder! Bovendien erg inconsequent met iets wel en niet willen doen op basis van waarden.

Enfin, het vertrouwen (erg belangrijk) was weg! Gekeken naar mogelijkheden.Eerst een second opinion in Duitsland. Toen contact gehad met Human First. Hoop en gevoel van verloren vertrouwen was weer snel terug!

We besloten een IVF behandeling te ondergaan in Turkije via Human First. De begeleiding van Human First was heel erg goed. De begeleiding en behandeling ter plekke in Istanbul was ook ontzettend goed. Een kliniek die niets onder doet aan Europese klinieken. Alle dames van het team waren begripvol en hebben empathie (niet onbelangrijk) voor het stel. Dat maakte al heel veel goed! Tot slot de behandeling: 1e behandeling in Istanbul was bij ons gelijk raak! Als alles goed gaat worden wij snel papa en mama! Dan de essentie: Net zoals wij lazen, lezen jullie dit nu ook, met gemengde gevoelens waarschijnlijk. Enerzijds de opgebouwde teleurstellingen van een lange periode, anderzijds weer de opleving van een positief verhaal wat je leest. Wel doen, niet doen? Turkije? Taal? Hygiëne? Tal van vragen gaan door je hoofd!

Wij willen maar 1 ding zeggen: Bel of mail Human First gewoon!  Het is natuurlijk geen garantie op een kindje, maar je vergroot wel ontzettend de kansen!