Wat een verschil (April 2015)

Wij zijn na 3 niet gelukte ICSI pogingen in Maastricht naar Dr. Cem in Istanbul gegaan. Human First heeft alles tot in de puntjes geregeld, zelfs toen we langer moesten blijven (vlucht en hotel verzet/verlengd). We zijn dan ondanks dat er geen zwangerschap is ontstaan enorm tevreden. WAT EEN VERSCHIL!!!!

Alles was anders, alles positiever!!! Dr. Cem is zeer betrokken en kundig en proffesioneel. Zijn team overigens ook. De terugplaatsing vd embryo's was bij mij een groot probleem in Maastricht. In tegenstelling tot Maastricht lukte het Dr. Cem om de embryo's binnen 5 minuten pijnloos en zichtbaar gelukt terug te plaatsen. Wat een verademing, dit keer geen pijnlijke procedure van ongeveer 3 kwartier. Ook nadien had ik nergens last van, fantastisch!

De begeleiding van Dayon was ook nodig en super en aan te bevelen aangezien alleen Dr. Cem Engels spreekt, het overig personeel niet of nauwelijks. Ze is zeer betrokken en heel goed op de hoogte en regelde alles voor ons. We konden haar altijd bellen, dit geldt overigens ook voor Evren en Dr. Cem.

Kortom we zijn echt heel tevreden over Human First en Dr. Cem en het memorial ziekenhuis en de gastvrouw. Achteraf gezien hadden we eerder voor Istanbul moeten kiezen.